Naast glas-glas zonnepanelen heeft Solarwatt ook glas-folie zonnepanelen in haar productassortiment onder de naam Panel Classic. De zonnepanelen uit de Panel Classic serie hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden gekenmerkt door een optimale terugverdientijd. Deze zonnepanelen worden gekozen indien het aanschafbedrag zo laag mogelijk moet zijn en men toch wil investeren in zonnepanelen.

SOLARWATT Panel Classic Style

De SOLARWATT Panel classic zonnepanelen zijn er in 2 soorten: Panel classic pure en Panel classic style. De style onderscheidt zich met name vanwege zijn mooie zwarte uiterlijk. De volledig zwarte zonnecellen worden aan de voorzijde beschermd door gehard solarglas met een antireflectielaag en aan de achterzijde door een hoogwaardige zwarte achterfolie. Door de zwarte achterfolie, vormen de geïnstalleerde zonnepanelen een egaal zwart vlak, die zoveel mogelijk opgaat in de achtergrond. 

SOLARWATT Panel Classic Pure

De SOLARWATT Panel classic pure onderscheidt zich door zijn optimale prestaties. De witte achterfolie zorgt voor meer reflectie van zonlicht op de zonnecel, wat het vermogen van het zonnepaneel ten goede komt. Het vermogen per vierkante meter is hierdoor iets hoger dan van de Panel classic style. In tegenstelling tot de style, is de pure voorzien van een aluminiumkleurig frame. 

Vind je het belangrijk dat jouw zonnepanelen het hoogste rendement op je investering realiseren en zo de hoogste besparing opleveren?