Naast glas-glas zonnepanelen heeft Solarwatt ook glas-folie zonnepanelen in het assortiment. Onze glas-folie zonnepanelen classic style en classic pure zijn betaalbare zonnepanelen van goede kwaliteit. De panelen worden uitgebreid getest onder verschillende omstandigheden om optimale prestaties te garanderen. 

SOLARWATT Panel classic style

De Solarwatt classic style onderscheidt zich door het mooie design. De voorkant van het paneel heeft volledig zwarte zonnecellen die beschermd zijn door gehard zonneglas met een anti-reflecterende coating. De zwarte folie op de achterkant van het paneel en de onzichtbare interconnectiestrips aan de uiteinden, zorgen voor een egaal zwart vlak dat opgaat in de achtergrond.  

SOLARWATT Panel classic pure

De Solarwatt classic pure levert optimale prestaties. De ‘’half-cut’’ zonnecellen in dit paneel zorgen voor minder warmte in de zonnecel, waardoor verlies van zonne-energie wordt geminimaliseerd. De witte folie aan de achterkant van het paneel zorgt voor meer reflectie van zonlicht op de zonnecel, wat een positief effect heeft op het vermogen. Het vermogen per vierkante meter is hierdoor iets hoger dan bij de classic style. 

Ga je liever voor het hoogste rendement op je investering en een gratis allrisk verzekering? Kies dan voor Solarwatt glas-glas zonnepanelen.