Wat zijn glas-glas zonnepanelen?

Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij andere zonnepanelen is de voorkant van glas en de achterkant van kunststof. De dubbele glazen laag bij glas-glas zonnepanelen zorgt voor veel voordelen zoals een hogere opbrengst en betere kwaliteit en garantie.

De voordelen van glas-glas zonnepanelen:

Wat is het verschil tussen glas-glas en glas-folie zonnepanelen?

Glas-glas zonnepanelen zijn de nieuwste generatie zonnepanelen. Zonnepanelen bestaan uit meerdere lagen. Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij traditionele zonnepanelen is de voorkant van glas en de achterkant van kunststof: glas-folie zonnepanelen.

De eerste generatie zonnepanelen bestond standaard uit twee lagen glas. Omdat folie goedkoper is dan glas en makkelijker te produceren, stapten veel fabrikanten over op glas-folie zonnepanelen. Glas-folie zonnepanelen leveren alleen minder op en hebben een kortere levensduur. Ook staat tegenwoordig duurzaamheid steeds vaker voorop, waardoor glas-glas zonnepanelen erg populair en de beste keuze zijn.

Wat kosten glas-glas zonnepanelen?

Glas-glas zonnepanelen van Solarwatt zijn niet de goedkoopste in hun soort, maar het is wel de beste investering voor een zonne-energiesysteem. Door de betere prestaties en langere levensduur van onze glas-glas zonnepanelen verdien je de meerprijs namelijk ruimschoots terug. Door de hoge kwaliteit van onze glas-glas zonnepanelen, leveren ze topprestaties en gaan ze nauwelijks achteruit in vermogen naarmate ze ouder worden. De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt leveren daarom het beste  rendement.  

Bovendien is de duurzaamheid van onze glas-glas zonnepanelen aangetoond met behalen van het Cradle to Cradle certificaat. Wereldwijd zijn slechts drie producenten in het bezit de Cradle to Cradle-certificering®.

De prestaties van de glas-glas zonnepanelen van Solarwatt zijn gewaarborgd in onze garanties. Zo bieden we jou als trotse bezitter van zonnepanelen meer zekerheid dat die topprestaties in de praktijk ook echt worden behaald. Je komt niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan bij een defect. En naast garantie op product en vermogen, bieden we ook een gratis allrisk verzekering op de glas-glas zonnepanelen en het gehele zonne-energiesysteem. Zo ben je zeker van een goed rendement op jouw investering in glas-glas zonnepanelen. 

Waar koop ik glas-glas zonnepanelen?

Voor advies over glas-glas zonnepanelen en een vrijblijvende offerte kun je terecht bij een van onze Solarwatt-dealers. We hebben een uitgebreid partnernetwerk in Nederland dus er is altijd een betrouwbare installateur bij jou in de buurt.   

Bereken de opbrengst van glas-glas zonnepanelen voor jouw situatie met de gratis dakscan en bespreek de mogelijkheden met de lokale Solarwatt-dealer.

Gratis allrisk verzekering bij aanschaf van glas-glas zonnepanelen