Solarwatt glas-glas zonnepanelen zijn de nieuwste generatie zonnepanelen. Door de hoge Duitse kwaliteit hebben ze een hogere opbrengst en een langere levensduur dan andere glas-glas zonnepanelen.

Wat zijn glas-glas zonnepanelen?

Zonnepanelen bestaan uit meerdere lagen. Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij andere zonnepanelen is de voorkant van glas en de achterkant van kunststof: glas-folie zonnepanelen.

De eerste generatie zonnepanelen bestond standaard uit twee lagen glas. Omdat folie goedkoper is dan glas en makkelijker te produceren, stapten veel fabrikanten over op glas-folie zonnepanelen. Glas-folie zonnepanelen leveren alleen minder op en hebben een kortere levensduur. Ook staat tegenwoordig duurzaamheid steeds vaker voorop, waardoor glas-glas zonnepanelen erg populair en de beste keuze zijn.

Wat zijn de voordelen van Solarwatt glas-glas zonnepanelen?

Wat kosten Solarwatt glas-glas zonnepanelen?

Solarwatt glas-glas zonnepanelen zijn niet de goedkoopste in hun soort. Maar het is wel de beste investering voor een zonne-energiesysteem. Dat komt omdat je de meerprijs ruimschoots terugverdient, door de betere prestaties en langere levensduur. Solarwatt glas-glas zonnepanelen leveren daarom het beste rendement.

Door de hoge kwaliteit van onze glas-glas zonnepanelen, leveren ze topprestaties en gaan ze nauwelijks achteruit in vermogen naarmate ze ouder worden.

Daarnaast bieden we jou als trotse bezitter meer zekerheid dat die topprestaties in de praktijk ook echt worden behaald. Deze prestaties zijn namelijk gewaarborgd in onze garanties, waardoor je niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan bij een defect. Naast garantie op product en vermogen, bieden we ook een gratis allrisk verzekering op het gehele zonne-energiesysteem. Zo ben je zeker van een goed rendement op jouw investering in zonnepanelen.

Waar koop ik Solarwatt glas-glas zonnepanelen?

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kun je terecht bij een van onze Solarwatt-dealers. We hebben een uitgebreid partnernetwerk in Nederland dus er is altijd een betrouwbare installateur bij jou in de buurt.  

Bereken de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie met de gratis dakscan en bespreek de mogelijkheden met de lokale Solarwatt-dealer 

Gratis allrisk verzekering bij aanschaf van glas-glas zonnepanelen